GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-01-2024 15:47

YILMAZ BÜYÜKERŞEN: ÜZÜLMEDİM AMA KIRILDIM

CHP'nin Eskişehir'de tekrar aday göstermeme kararı aldığı Yılmaz Büyükerşen, genel merkez tarafından düzenlenen anketlerle ilgili olarak, 'Partililerimiz 25 yılda bizi tanıyamadıysa, anketle tanımaya çalışmak kırıcı bir durumdu. Bu durum bizi biraz üzdü, içimiz burkuldu. Üzgün değilim ama kırıldım, daha doğrusu' şeklinde ifade etti.

YILMAZ BÜYÜKERŞEN: ÜZÜLMEDİM AMA KIRILDIM

Adaylık düşünmediğini ifade eden Büyükerşen, adaylık başvurusu yapma kararını şu şekilde anlattı: 'Yeni Genel Başkanımız beni aradı. 'Büyükşehir belediye başkan adayımız çıkmadı, ne yapmalıyız? Şu ana kadar hiç müracaat olmadı' dedi. Bunun üzerine kendisi talimat verdi, 'Hemen kendileriyle görüşün, dilekçelerini alın, saat 17.00'yi geçirmeden bana internet üzerinden geçirin' dedi. Ben de bu niyetim olmamasına rağmen bir problem çıkarmamak için hemen dilekçemi yazdım.

 

ÖZGÜR ÖZEL'E YÖNELTİLEN SORUDA ÇIKAN İLGİNÇ DETAY: "BENİ İSTEMEYENLERDEN BİRİSİ TALEBEMDİ."

Genel Başkan Özgür Özel'e 'Bizi istemeyenler kimler?' diye sorduğunu belirten Büyükerşen, aldığı cevabı, 'Çok kalabalık değiliz, 15 kişiyiz' şeklinde ifade etti. Büyükerşen, "Bu kişiler kimdir, bilmiyorum. Yalnız içlerinden bir tanesini tanırım. Talebemdir, mezunumdur. Çok yaramaz, haylaz bir öğrenciydi. İsmini vermiyorum. Parti Meclisi'nde değil şu anda. Bu kişilerden bahsetmeye gerek yok" diye devam etti.

AdminAdmin