dizi/film
Giriş Tarihi : 05-07-2023 10:25

Ya Çok Severse Seyirciyi Ekrana Kilitleyecek!

Nefesler tutulsun! 6 Temmuz Perşembe Ya Çok Severse ‘den nefesleri kesecek bir bölüm geliyor! Fragman ve daha fazlası detaylarda...

Ya Çok Severse Seyirciyi Ekrana Kilitleyecek!

KANAL D YA ÇOK SEVERSEN 1. BÖLÜM İZLE | YA ÇOK SEVERSEN 1. BÖLÜM | YA ÇOK SEVERSEN YENİ BÖLÜM

 

6 Temmuz Perşembe günü 1. bölümüyle yayında olacak Ya Çok Seversen dizisinin ilk bölümünde, hayatını yurt dışında geçiren Ateş, babasının ölümü sebebiyle yıllar önce terk ettiği İstanbul’a geri dönmek zorunda kalır. Yolu ailesini bulmak için dolandırıcılık yapan sahte gelin Leyla ile kesişir. Aralarındaki inkar edilemez çekime rağmen Leyla’nın attığı bir tokat ile ayrılırlar.

Ateş, vasiyet açıklanır açıklanmaz dönmenin planını yaparken beklenmeyen olur. Babası sadece ona değil tüm aileye bir sürpriz yapmıştır. Ateş mirastan menedilmek pahasına vasiyeti reddeder ama geçmişle ilgili öğrendiği bir sır kararını değiştirir.

Bu sırada Leyla ailesinden kalan kolyeyi kaybettiği için otele döner ve öfkeli damada yakalanır. Kaçarken nereye gittiğini bilmediği bir arabaya biner.  Ateş ve Leyla’nın yolları tekrar kesişecektir. İkisi de hayatlarının tamamen değişeceğinden henüz habersizdir. Ya Çok Seversen yeni bölüm fragman linkine ve daha fazlasına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

 

KANAL D YA ÇOK SEVERSEN 1. BÖLÜM FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D YA ÇOK SEVERSEN 1. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KANAL D YA ÇOK SEVERSEN 1. BÖLÜM ÖN İZLEME FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Zehra KüçükZehra Küçük

Zehra Küçük(Web)