dizi/film
Giriş Tarihi : 24-06-2023 10:45

Vermem Seni Ellere Sevenlerini Ekrana Kilitleyecek!

Nefesler tutulsun! 25 Haziran Pazar Vermem Seni Ellere ‘den nefesleri kesecek bir bölüm geliyor! Fragman ve daha fazlası detaylarda...

Vermem Seni Ellere Sevenlerini Ekrana Kilitleyecek!

ATV VERMEM SENİ ELLERE 2. BÖLÜM İZLE | VERMEM SENİ ELLERE YENİ BÖLÜM

 

Yeni Bölümde, Gökten tepesine aniden inen aşkını yine ani bir hızla kaybettiğini zanneden Zeliş, karşısında yeniden Mehmet'i görünce çok şaşırır. Mehmet gitmekten vazgeçmiş, açtığı zararı ödemek için tabiri caizse Zeliş'in "kölesi" olarak Taşkıran'da çalışmaya başlamıştır. Ancak Mehmet, Zeliş'in bilmediği bir sırla dönmüştür obaya. Zeliş ise aklına geldiği her an Mehmet'e kök söktürüyordur. Lüks villasından çıkıp ahırda hayvanlarla yaşamaya başlayan Mehmet'in obadaki mesaisi böylece başlar. Mehmet zor koşullarda çalışarak bir taraftan ırgatlığı öğreniyor diğer taraftan da Zeliş'le didişerek onu tanımaya çalışıyordur.

 

Yoksa bu hırçın kız, Mehmet'in sandığı gibi zalim biri değil midir? Mehmet'in olduğu gibi Zeliş'in de bir sırrı vardır. Zeliş'e aşık olan Soner, bu sırrı bir silah gibi kullanarak Zeliş'i elde etmek üzeredir. Zeliş'in içine düştüğü zor durumdan kurtulması için bir mucize gerekmektedir ve o mucize Zeliş'in hiç beklemediği bir anda, hiç beklemediği birinin eliyle gelecektir… Vermem Seni Ellere yeni bölüm fragman linkine ve Vermem Seni Ellere dizisi hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

 

ATV VERMEM SENİ ELLERE 2. BÖLÜM FRAGMAN YOUTUBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ATV VERMEM SENİ ELLERE 2. BÖLÜM 2. FRAGMAN YOUTUBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ATV VERMEM SENİ ELLERE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ATV VERMEM SENİ ELLERE TÜM BÖLÜMLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Zehra KüçükZehra Küçük

Zehra Küçük(Web)