dizi/film
Giriş Tarihi : 17-06-2023 15:14

Vermem Seni Ellere İzleyicileri Ekrana Kilitleyecek!

Nefesler tutulsun! 18 Haziran Pazar Vermem Seni Ellere ‘den nefesleri kesecek bir bölüm geliyor! Fragman ve daha fazlası detaylarda...

Vermem Seni Ellere İzleyicileri Ekrana Kilitleyecek!

ATV VERMEM SENİ ELLERE 1. BÖLÜM İZLE | VERMEM SENİ ELLERE YENİ BÖLÜM

 

Yeni Bölümde, aşık olmadığı biriyle evlenmek üzere olan Mehmet, tünelden önceki son çıkışı kullanıp nikâh masasını terk ederken; tüm köyün sorumluluğunu üstlenip tünelin sonundaki ışığa kavuşmaya çalışan Zeliş… Kader bu defa biri özgürlüğüne, diğeri kurtuluşuna koşarken umulmadık bir şekilde örer ağları. Mehmet, Zeliş'in tepesine düşer. Evet, tam tepesine. Ele avuca sığmayan Mehmet'le inatçı mı inatçı Zeliş'in hikayesi böylece başlar. Mehmet, kurtulduğunu zannederken başka bir esarete düşmüştür; artık Zeliş'in esiridir.

 

Zeliş, Mehmet'e, köye verdiği tüm zararı ödetmeye kararlıdır. Mehmet'in tek kurtuluş yolu ise arkasında bıraktığı, koşarak kaçtığı hayatına dönmesidir. Mehmet'i doğduğuna pişman etmeye kararlı olan Zeliş, geri adım atmaz; Mehmet'e hayatı dar eder. Mehmet de bulduğu her fırsatta kaçmayı deneyip, Zeliş'ten kurtulmanın yollarını arar. Vermem Seni Ellere yeni bölüm fragman linkine ve Vermem Seni Ellere dizisi hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

 

ATV VERMEM SENİ ELLERE 1. BÖLÜM FRAGMAN YOUTUBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Zehra KüçükZehra Küçük

Zehra Küçük(Web)