GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-12-2023 16:28   Güncelleme : 13-12-2023 16:28

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Eskişehir Şubesi Cumhuriyetin 100. Yılını Coşkuyla Kutladı

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Eskişehir Şubesi Cumhuriyetin 100. Yılını Coşkuyla Kutladı

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Eskişehir Şubesi Cumhuriyetin 100. yılını  10 Aralık Pazar günü Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salonda gerçekleştirilen görkemli gecede kutladı.

 

“Yüz Yıllık Bir Aşktır Cumhuriyet” gösterisi ve 100. Yılda Eskişehir TÜKD’nin 100 Cumhuriyet Kadını çalışması lansmanın gerçekleşitirildiği geceye Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, TÜKD Genel Başkanı Meral Güler, STK temsilcileri, Şube üyeleri, bağışçılar ve TÜKD bursiyerleri katıldı. Coşkuyla geçen gösteride konuşan Eskişehir Şube Başkanı Ecz. Nuran Yenilmez, “Cumhuriyetin eşitlik yüzyılı için Atamıza sözümüz, Cumhuriyet’e borcumuz var diyerek çıktığımız yolda ne mutlu ki 100.yılda 100 üyeye ulaştık. 100 Cumhuriyet kadını olarak, geleceğe emin adımlarla yürürken, eğitimle güçlendirdiğimiz kızlarımızla yarına umutla bakıyoruz. Bu anlamlı günde bizi yalnız bırakmayan, tüm Cumhuriyet sevdalılarına, üyelerimize, bağışçılarımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Nur Yoldaş ve Kartal Kaan’ın Cumhuriyet marşları ve türküleri ile Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlayan TÜKD Eskişehir Şubesinin “Yüz Yıllık Bir Aşktır Cumhuriyet” gösterisi ve 100. Yılda Eskişehir TÜKD’nin 100 Cumhuriyet Kadını çalışması lansmanı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

AdminAdmin