SPOR
Giriş Tarihi : 18-11-2023 11:39

ŞAMPİYON GENÇLERDEN BAŞKAN ATAÇ’A ZİYARET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Genç Kızlar İl Şampiyonasında, şampiyon olan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Genç Kızlar Voleybol Takımını ve 2. ligde mücadele eden A Takımını makamında ağırladı.

ŞAMPİYON GENÇLERDEN BAŞKAN ATAÇ’A ZİYARET

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile bir araya geldi.

Son olarak Eylül-Ekim ayında düzenlenen Eskişehir Genç Kızlar İl Şampiyonası, Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü’nün şampiyonluğu ile tamamlandı. Sporcular şampiyonluk sevincini Başkan Ataç ile paylaştı. Makamda gerçekleşen ziyarette konuşan sporcular, “Bu 7’nci şampiyonluğumuz. Çok heyecanlıyız. Eskişehir’i temsil etmek gurur verici” dedi.

A Takımının mücadeleleri sürüyor

Ayrıca ziyarette 2. Ligde mücadele eden A Takımı da yer aldı. Maçlara devam eden takım, şu ana kadar oynanan 3 maçın ikisini kazandı. A Takımı oyuncusu Nil Su Çalışkan, “Çalışmalarımız çok sıkı ve disiplinli gidiyor. Yazdan beri zaten düzenli olarak çalışıyoruz. Hedefimiz play-off ama sıralamada da üstlerde olmak istiyoruz” dedi.

“Çocuklarımızla gurur duyuyorum”

Ziyarette sporculara başarılar dileyen Başkan Ataç, “Genç kızlarımız bizim medarı iftiharımız. Çocuklarımızla gurur duyuyorum. Sporcu yetenekleriyle beraber insan değerleri de çok yüksek. Aralarındaki arkadaşlık birliktelik başarının anahtarı.  Türkiye’de kadın voleybol çok üst seviyelerde, biz bunu çok önceden keşfettik. Ben gelecekte çok önemli şeyler olacağına inanıyorum. Yolumuz açık olsun” dedi.

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Özcan Erkaya da “Bütün kızlarımızın sonuna kadar arkasındayız. Başarılı olmaları için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Takımın Antrenörü ve Altyapılar Sorumlusu Fatma Çimenli ve Kulüp Başkanı Mete Yılmaz da yer aldı.

AdminAdmin