GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-01-2024 20:03

ÖZGÜR ÖZEL'DEN, İYİ PARTİ'DEN AKP'YE GEÇEN HATİPOĞLU'NA SERT SÖZLER

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin ''Eskişehir Aday Tanıtım Toplantısı''nda konuştu. Özgür Özel, konuşmasında İYİ Parti'den AK Parti'ye geçen Nebi Hatipoğlu'nu eleştirdi.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN, İYİ PARTİ'DEN AKP'YE GEÇEN HATİPOĞLU'NA SERT SÖZLER

Özgür Özel, 14 Mayıs'ta Eskişehirlilerin karşısına çıkan bir kişinin, önce İYİ Parti'den muhalefet yapma iddiasıyla oy topladığını, ancak daha sonra AK Parti'den teşvikler alarak Recep Tayyip Erdoğan'ın partisine geçtiğini ifade etti. Özel, bu siyasetçinin bir yıl önce Eskişehirlileri kandırıp onların oylarını alarak, ardından oyları Recep Tayyip Erdoğan'a karşı kullanarak şimdi de Eskişehir'i yönetme talebinde bulunduğunu belirtti. Özel, bu tür bir politikacının Eskişehir'e karşı ikiyüzlü bir tutum sergilediğini dile getirerek, Eskişehirli seçmenin bu duruma 31 Mart'ta en güçlü cevabı vereceğini ifade etti.

Bu açıklamaların ardından AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Özgür Özel'in kendi genel başkanına ve büyükşehir belediye başkanına kumpas kurmuş birinin Eskişehirlilere ders verme hakkının olmadığını belirtti. Hatipoğlu, siyasi nezaket çerçevesinde kampanya sürecini sürdüreceğini ve her hemşehrine fayda sağlama amacında olduğunu vurgulayarak, Eskişehir'de her türlü kutuplaştırmanın geçerli olmadığını ifade etti.

AdminAdmin