Yaşam
Giriş Tarihi : 07-11-2023 11:43

ÖĞRENCİLERE SICAK ÇORBA İKRAMI DEVAM EDİYOR

Tepebaşı Belediyesi’nin sabah saatlerinde öğrenciler için gerçekleştirdiği çorba ikramı devam ediyor. Sabah soğuğunda ikram edilen çorbayı içen öğrenciler, Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür ediyor.

ÖĞRENCİLERE SICAK ÇORBA İKRAMI DEVAM EDİYOR

Tepebaşı Belediyesi, Gençlik Merkezleri ile gençlerin yanında olmaya devam ediyor.

Bu kapsamda 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde, sabah okula giden üniversite öğrencileri için saat 08.30’da başlayan ücretsiz çorba ikramı sürüyor. Nihal-İsmail Akçura Aşevi’nde uzman belediye personeli tarafından özenle pişirilen çorba, üniversite öğrencilerine sabahları ikram ediliyor.

Birçok alanda Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezlerinden destek ve hizmet alan Anadolu Üniversitesi öğrencileri de ‘Topluma Hizmet Uygulamaları’ dersi kapsamında her gün sırayla 19 Mayıs Gençlik Merkezi önünde çorba servisini gerçekleştiriyor.

Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletiyorlar

 Gençler, ağırlaşan ekonomik şartlar nedeniyle çorba ikramının, bütçelerine katkı sağladığını da ifade ediyor. Öğrenciler hem sıcak çorba ikramından dolayı hem de uygulamalı derslerde kendilerine destek olunmasından dolayı Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür ediyor.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de Başkan Ahmet Ataç’ın talimatı ile her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen sıcak çorba ve ekmek dağıtımının devam edeceğini belirtiyor.

AdminAdmin