GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-01-2024 19:51   Güncelleme : 10-01-2024 20:46

BÜYÜKŞEHİR'DE AYŞE ÜNLÜCE SESLERİ!

Eskişehir'de Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini 25 yıldır sürdüren Yılmaz Büyükerşen'in Mart ayındaki yerel seçimlerde aday olmayacağı iddiası güçlü bir şekilde konuşulmaya başlandı. CHP'nin Eskişehir'de Büyükşehir Belediye Başkan adayı konusunda ise bazı haberlerde Ayşe Ünlüce isminin ön plana çıktığı belirtiliyor. Ancak net bir açıklama henüz yapılmadığı için adaylık konusunda belirsizlik sürüyor.

BÜYÜKŞEHİR'DE AYŞE ÜNLÜCE SESLERİ!

Eskişehir'in siyasi atmosferi, uzun yıllardır görevde olan Yılmaz Büyükerşen'in mart seçimlerinde aday olmayacağı iddiasıyla hareketleniyor. Yerine, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'nden istifa ederek meclis üyeliği için başvuran Ayşe Ünlüce'nin CHP'nin büyükşehir belediye başkan adayı olacağı söylentileri gündeme damgasını vurdu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Büyükerşen'le yaptığı görüşmede Ünlüce isminin üzerinde mutabakat sağlandığı konuşuluyor. Parti genel merkezinin bu hafta içinde adaylarını resmi olarak açıklaması bekleniyor. Ayrıca, Tepebaşı Belediyesi'nde Ahmet Ataç ve Odunpazarı Belediyesi'nde Kazım Kurt'un adaylıklarının da bu açıklama kapsamında duyurulması bekleniyor.

Ayşe Ünlüce, 1970 doğumlu ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Hukuk alanında hakimlik deneyimi bulunan Ünlüce, 2016 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne 1. Hukuk Müşaviri olarak atanmış ve 2018'den itibaren Genel Sekreterlik görevini başarıyla sürdürmüştü. 

AdminAdmin