GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-10-2023 16:47

BELEDİYE BAŞKANLARI BULUŞMASI ALPU İLÇESİNDE YAPILDI

"Eskişehir'in merkezi ve kırsal ilçelerinde görev yapan belediye başkanları, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in katılımıyla gerçekleşen “Belediye Başkanları Buluşması” için Alpu ilçesinde bir araya geldi. Başkanlar, bu toplantıda işbirliği ve dayanışma içinde çalışmaya devam kararı aldılar."

BELEDİYE BAŞKANLARI BULUŞMASI ALPU İLÇESİNDE YAPILDI

"Eskişehir'in merkezi ve kırsal ilçe belediye başkanları, Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller'in ev sahipliğinde düzenlenen ‘Belediye Başkanları Buluşması’nda bir araya geldi. Toplantıya Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediyesi Başkan Vekili Erdoğan Aydoğmuş, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Av. Ayşe Ünlüce, ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen ve CHP İl Başkanı Talat Yalaz katıldı.

Alpu Belediyesi'nde gerçekleşen buluşmada, başkanlar kendi ilçelerinde yaptıkları çalışmaları paylaşarak değerlendirmelerde bulundular. Eskişehir halkına daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla bilgi alışverişinde bulunan başkanlar, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya kararlı olduklarını ifade ettiler.

Büyükerşen ve diğer belediye başkanları daha sonra Alpu ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunları ve çözüm önerilerini görüştüler. Ardından ESMEK Alpu Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden başkanlar, eğitmenler ve kursiyerlerle buluştular. Bu ziyaret sırasında ESMEK Alpu Eğitim Merkezi Birim Sorumlusu Meltem Kükrer, Başkan Büyükerşen'e desteklerinden dolayı bir hediye takdim etti.

Belediye başkanları ayrıca ilçe esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek büyük ilgi gördüler. Toplantı, katılımcılar arasında hatıra fotoğrafı çektirilerek tamamlandı."

AdminAdmin