GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-02-2024 12:53   Güncelleme : 28-02-2024 12:57

ATİKER YAZILIM, İÇ ANADOLU KARİYER FUARI'NDA YER ALACAK

Türkiye'nin öncü yazılım şirketlerinden biri olan Atiker Yazılım, 28-29 Şubat’ta gerçekleşecek İç Anadolu Kariyer Fuarı’nda (İKAF) önemli bir rol üstlenecek.

ATİKER YAZILIM, İÇ ANADOLU KARİYER FUARI'NDA YER ALACAK

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenen Bölgesel Kariyer Fuarlarının İç Anadolu ayağı, bu yıl Anadolu Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Eskişehir'de gerçekleşecek. 

Atiker Yazılım, aynı zamanda fuara 'Sponsor' olarak katılırken, genç yeteneklerle buluşma ve kariyer olanakları sunma fırsatını, hazırlamış olduğu 2 tam gün eğitim programı ile gerçekleştirecek.
Etkinlik, 13 farklı üniversitenin ve çeşitli kamu, özel sektör kurumlarının iş birliğiyle organize ediliyor. 

Atiker Yazılım, fuar süresince açılacak stantta ve İletişim Bilimleri Fakültesi E-116 eğitim salonunda katılımcılarla bir araya gelerek, yazılım sektöründeki gelişmeleri paylaşacak ve genç yeteneklere gelecekteki kariyerlerine yönelik ışık tutacak.

Atiker Yazılım'ın Eğitim İnovasyonu: 'Yarının Dünyasında Yazılım ve Kodlama Eğitimi'

Atiker Yazılım, kariyer fuarı kapsamında 28-29 Şubat tarihlerinde düzenleyeceği özel etkinlikle dikkat çekiyor. "Yarının Dünyasında Yazılım ve Kodlama Eğitimi" kapsamında, toplam 14 saat sürecek eğitimlerle, öğrencilere yazılım ve kodlama alanında derinlemesine bir bakış açısı sunmayı amaçlıyor. Clomosy Mobil Uygulama Geliştirme Platformu üzerinden gerçekleştirilecek eğitimler, 3 oturumdan oluşacak ve katılımcılara interaktif bir öğrenme deneyimi sunacak.

Atiker Yazılım, bu etkinlikle öğrencilere sadece yazılım eğitimi vermekle kalmayacak, aynı zamanda katılımcılara özel staj ve iş imkânları sunacak. Geliştirilecek projeler için melek yatırım iş birliği ve kuluçka bazlı proje desteği sağlayarak genç girişimcilerin önünü açmayı hedefliyor.

Geleceğin Liderleri Bu Fuarda Buluşuyor!

Fuar kapsamında düzenlenecek kişisel ve mesleki gelişim etkinlikleri, seminerler, bilgilendirme oturumları, atölye çalışmaları ve mülakat simülasyonları gibi etkinlikler, genç yeteneklere kariyerlerine sağlam bir adım atmaları konusunda rehberlik edecek. Ayrıca, fuar süresince Atiker Yazılım standında ‘Yarının Dünyasında Yazılım ve Kodlama Eğitimine’ katılan öğrencilere özel katılım belgesi verilecek.

Atiker Yazılım, bu etkinliklerle genç yeteneklere yönelik nitelikli eğitim ve kariyer fırsatları sunarak sektöre olan katkısını sürdürüyor. Bu önemli etkinlik, geleceğin liderlerini şimdiden buluşturarak, Türkiye'nin yazılım ve teknoloji alanındaki potansiyelini güçlendirmeyi amaçlıyor.

AdminAdmin