GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-03-2023 12:22

Aldatmak Sevenlerini Ekrana Kilitleyecek!

Nefesler tutulsun! 2 Mart Perşembe Aldatmak'dan nefesleri kesecek bir bölüm geliyor! Fragman ve daha fazlası detaylarda...

Aldatmak Sevenlerini Ekrana Kilitleyecek!

ATV ALDATMAK 20. BÖLÜM İZLE | ALDATMAK 20. BÖLÜM | ATV ALDATMAK YENİ BÖLÜM

2 Mart Perşembe günü 20. bölümüyle yayında olacak Aldatmak dizisinin yeni bölümünde “Hayatında Tolga varsa ben yokum” sözleri damga vurdu.

Son bölümde Tarık radikal hamlesiyle Güzide ve çocuklarının beş parasız ortada kalmalarına sebep oldu. Bu çaresiz ortamda, Güzideler'in yardımına Behram koştu. Güzide böylelikle Tarık'ın onun kuyusunu kazmaya uzun zaman önce başladığını fark etti.

Tarık'ın geçmişinden gelen misafir Yeşim'den önce Tarık'ın kendisiyle birlikte olduğunu iddia etti. Üstelik bu davetsiz misafirin yanında Öykü yaşlarında bir kız çocuğu da vardı.

Güzide'nin evine yerleşen Yeşim zafer kazandığını düşünse de Tarık'la mutlu olamayacağını anlaması uzun sürmemişti. Bununla birlikte geçmişten gelen bir tehdit yüzünden Yeşim yeniden Tarık'ın arkasından iş çevirmeye başladı.

Hem iş hem de özel hayatında diken üstünde olan Ozan, bir yandan Oltan'a karşı intikam planını uygularken diğer yandan ailesini evinden eden babasıyla yüzleşti. Elmas'ın da desteğiyle, bu yüzleşmenin Tarık için sonuçları ağır oldu.

Tolga cephesinde yaşadığı yıkımı atlatamayan Oylum, içini dayısına döktü. Güzide sürekli yardımlarına koşan Behram'ın Oylum'a olan ilgisini fark etti. Oylum'dan kolay kolay vazgeçmeye niyeti olmayan Tolga ise onu bekleyen büyük tehlikeden habersizdi. Aldatmak yeni bölüm fragman linkine ve daha fazlasına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

 

ATV ALDATMAK 20. BÖLÜM FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ATV ALDATMAK 20. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ATV ALDATMAK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ATV ALDATMAK TÜM BÖLÜMLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Zehra KüçükZehra Küçük

Zehra Küçük(Web)