GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-05-2023 21:50   Güncelleme : 29-05-2023 21:51

Muşkara Gazetesi 13 yaşında

Nevşehir basınının lider ve referans gazetesi Muşkara Haber, yeni yaşını kutladı. Tüm çalışanların katıldığı etkinlikte alkışlar eşliğinde 13’üncü yıl pastası kesildi.

Muşkara Gazetesi 13 yaşında

NEVŞEHİR 13 YILDIR MUŞKARA OKUYOR

Nevşehir basınının lider ve referans gazetesi Muşkara, 13’üncü kuruluş yıldönümünü kutladı.

Simtel Ofset Matbaacılık Ltd. Şti. bünyesinde başladığı yayın hayatına devam eden Muşkara Haber Gazetesi, yeni yaşını pasta keserek kutladı.

Tüm çalışanların katıldığı etkinlikte keyifli anlar yaşandı. 13’üncü yıl pastasını gazete ve matbaa çalışanları birlikte üfledi.

Muşkara Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bayram Ekici, yaptığı açıklamada, “Yayın hayatına başladığı 28 Mayıs 2010’dan bu yana yenilikçi, öncü, cesur ve çok sesli kimliği ile Nevşehir’deki gazetecilik anlayışına farklı bir bakış açısı getiren Muşkara Haber Gazetesi, Nevşehir’in tartışmasız en iyi gazetesi olarak zirvedeki yerini, başarısına başarı katarak korumaya devam ediyor.” dedi.

Tüm çalışanlarına teşekkür eden Ekici, 7’den 70’e tüm Nevşehirlileri gazete okumaya davet etti.

Ekici, “Deneyimli kadrosu ile Nevşehir’in nabzını tutan Muşkara Haber Gazetesi, toplumu ilgilendiren konuları gündeme taşıyarak, tarafsız, özgün ve bağımsız bir yaklaşımla kamuoyunu bilgilendirip, her yaştan insana hitap ediyor. Bizi Nevşehir’in en iyi gazetesi yapan tüm okurlarımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en iyisini yapmaya ve Nevşehir'in arşivini oluşturmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

MUŞKARA HABER CEP TELEFONUNUZDA

Okurların www.muskarahaber.com adresinden Nevşehir’de yaşanan gelişmeleri anbean takip edebileceğini hatırlatan Ekici, https://apps.apple.com/tr/app/muskara-haber/id1409594587?l=tr ve https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.muskarahaber&gl=TR&pli=1 adreslerinden de İOS ve Android uygulamalarında Muşkara Haber’i cep telefonlarına ücretsiz indirerek, Nevşehir’de meydana gelen olayları ve haberleri en hızlı şekilde takip edebileceklerini kaydetti.

AdminAdmin