KİMDİR
Giriş Tarihi : 31-05-2023 15:56

İhsan Teyze ve Mümtaz Amca: Tribünlerdeki Sevgi ve Saygı İkonları

Tribünlerin sevgi dolu çifti İhsan Güngörenler ve Mümtaz Güngörenler, Fenerbahçe'ye olan tutkularıyla örnek birer taraftar oldular. Peki, İhsan Teyze ve Mümtaz Amca kimdir? Detaylar…

İhsan Teyze ve Mümtaz Amca: Tribünlerdeki Sevgi ve Saygı İkonları

Fenerbahçe tribünlerinin simge ismi İhsan teyze hayata gözlerini yumdu. Eşi Mümtaz Amca da 2013 yılında hayata gözlerini yummuştu.

İşte Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklama;

Tribünlerimizin simge ismi, değerli büyüğümüz İhsan Teyzemizin, bugün aramızdan ayrıldığını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Yağmur çamur, yaz kış demeden Sarı Lacivertimizin yanında olan, Fenerbahçemizi asla yalnız bırakmayan, Fenerbahçe aidiyetinin timsali olan İhsan Güngörenler’e Allah’tan rahmet; kızı Selmin Özadam’a, ailesine, sevenlerine ve tüm camiamıza başsağlığı diliyoruz. Fenerbahçe ailesi, Fenerbahçe sevgisini kalbinde taşıyan iki güzel insanı, İhsan Teyzemizi ve merhum eşi Mümtaz Amcayı asla unutmayacak.

 

İhsan teyze(İhsan Güngörenler) kimdir?

Mümtaz ve İhsan Güngörenler… Hayatlarını birleştirdikten sonra Fatih Lisesi’nde Matematik öğretmeni olarak uzun yıllar boyunca görev aldı. Mümtaz-İhsan Güngörenler çifti, yıllardır birlikte Kadıköy’e giderek statta takımlarına destek oluyordu. Mümtaz Güngörenler, 2013 yılında 88 yaşındayken hayatını kaybetmişti. 90 yaşındaki İhsan Güngörenler ise bir süre maçları tek başına izlemişti.

Zehra KüçükZehra Küçük

Zehra Küçük(Web)